Skip to content

Отвoрање на Елте Центар – Вашиот Центар за се

 

Водејќи се од потребата да бидеме блиску до нашите купувачи во месец Август започна со работа првиот Елте Центар кој се наоѓа на ул.Скопска бр.7 во Кочани.

Елте Центар е местото каде што можете да најдете најголем асортиман од следните производи: Рачен и електричен алат, Бои и лакови, Заштитна и ХТЗ опрема, Довод и одвод, Електрика, Градежни материјали, Сточна храна и брашно.

Во склопот на Елте Центар има Земјоделска Аптека и Пет шоп.

Елте Центар како современ центар овозможува навремена и брза достава до вашата посакувана локација.

Контакт: eltecentar@elen.com.mk; 00389 75 282 368;