Skip to content

Контактирајте не

ЕЛЕН ЈТД
с. Лески, 2310 Виница 
Р.С. Македонија

+389 70 309 062
info@elen.com.mk

Елте Светот на Алатите
с. Лески, 2310 Виница
Р.С. Македонија

+389 78 328 706

info@elen.com.mk

Елте Центар
ул. Скопска бр. 7, 2300 Кочани
Р.С. Македонија

+389 75 282 368

eltecentar@elen.com.mk

Имате прашање? Тука сме за вас!

Дали сте продавница која има потреба од снабдувач или дистрибутер.

Или едноставно сакате да нарачате од палетата на нашите производи по одлични цени. Контактирајте не!

+389 78 328 706