Елен Пет – Се на едно место за вашето милениче

 

Компанијата Елен веќе неколку години увезува и дистрибуира храна за домашни миленици, храна која што е со одличен квалитет збогатен со витамини и минерали и одличен сооднос на енергија и протеини.

Водејќи се по потребите на пазарот ние како компанија се одлучивме да го зголемиме нашиот асортиман со целосна понуда на опрема за домашни миленици од светски познатиот бренд Ferplast.

Во понудата можете да најдете голем избор на поводници, градници и околувратници, крветчиња, транспортери, садови за храна и вода, играчки за вашите миленици и потребните работи за одржување на хигиената.

Понудата на Елен Пет може да ја најдете во нашиот новоотворен продажен центар Елте Центар или да го разгледате нашиот каталог на нашата веб страна и да нарачате онлајн.

Контакт: info@elen.com.mk; +389 76 492 029.

 

Отвoрање на Елте Центар – Вашиот Центар за се

 

Водејќи се од потребата да бидеме блиску до нашите купувачи во месец Август започна со работа првиот Елте Центар кој се наоѓа на ул.Скопска бр.7 во Кочани.

Елте Центар е местото каде што можете да најдете најголем асортиман од следните производи: Рачен и електричен алат, Бои и лакови, Заштитна и ХТЗ опрема, Довод и одвод, Електрика, Градежни материјали, Сточна храна и брашно.

Во склопот на Елте Центар има Земјоделска Аптека и Пет шоп.

Елте Центар како современ центар овозможува навремена и брза достава до вашата посакувана локација.

Контакт: eltecentar@elen.com.mk; 00389 75 282 368;

 

Ново во Елен – Јуб поликолори и фасадни системи

 

Компанијата Елен го прошири својот асортиман во градежните материјали со познатиот Словенски бренд JUB.

Широкиот асортиман на Јуб производите опфаќа внатрешни бои и декоратива, фасадни системи и енергетски решенија, хидроизолација, заштита на бетон и друго.

Целиот овој асортиман можете да го најдете во Елен и во Елте Центар во Кочани.

Контакт Елте Центар: eltecentar@elen.com.mk; 00389 75 282 368;

Контакт Елен: info@elen.com.mk; 00389 78 304 816