Елен Пет – Се на едно место за вашето милениче

 

Компанијата Елен веќе неколку години увезува и дистрибуира храна за домашни миленици, храна која што е со одличен квалитет збогатен со витамини и минерали и одличен сооднос на енергија и протеини.

Водејќи се по потребите на пазарот ние како компанија се одлучивме да го зголемиме нашиот асортиман со целосна понуда на опрема за домашни миленици од светски познатиот бренд Ferplast.

Во понудата можете да најдете голем избор на поводници, градници и околувратници, крветчиња, транспортери, садови за храна и вода, играчки за вашите миленици и потребните работи за одржување на хигиената.

Понудата на Елен Пет може да ја најдете во нашиот новоотворен продажен центар Елте Центар или да го разгледате нашиот каталог на нашата веб страна и да нарачате онлајн.

Контакт: info@elen.com.mk; +389 76 492 029.