Ново во Елен – Јуб поликолори и фасадни системи

 

Компанијата Елен го прошири својот асортиман во градежните материјали со познатиот Словенски бренд JUB.

Широкиот асортиман на Јуб производите опфаќа внатрешни бои и декоратива, фасадни системи и енергетски решенија, хидроизолација, заштита на бетон и друго.

Целиот овој асортиман можете да го најдете во Елен и во Елте Центар во Кочани.

Контакт Елте Центар: eltecentar@elen.com.mk; 00389 75 282 368;

Контакт Елен: info@elen.com.mk; 00389 78 304 816