Skip to content

Добредојдовте на официјалната веб страна на Елен!

Елен е успешна и модерна компанија која се труди да ги задоволи потребите на пазарот и купувачите. Основана како фамилијарен бизнис во 1992 година компанијата низ годините успева да се наметне како еден од лидерите во областите кои ги работи.

нашите брендови

Погледнете ги нашите брендови

ЕЛЕН ЈТД Виница

Елен ЈТД Виница се занимава со увоз на сточна храна, брашно, храна за домашни миленици, минерални блокови, земјоделски препарати и ѓубрива.

ЕЛТЕ Светот на алатите

Елте Светот на алатите е ексклузивен дистрибутер за повеќе брендови во областа на рачен и електричен алат, професионален молерски алат, бои и лакови, ракавици и хтз опрема.

Елте Центар

Елте Центар е местото каде што може да го најдете целиот асортиман кој го работи компанијата Елен, на едно место.

нашиот бренд

ЕЛТЕ Светот на алатите

Во каталогот на Елте Светот на алатите може да најдете над 4000 различни производи. Сите производи подлежат на соодветна гаранција и сопствен сервис.

Ние сме ексклузивни дистрибутери за познатите светски брендови: MTX, Gross, Palisad, Daewoo, Rapter, Hardy, Lacuna, Kromaks и многу други.

Повелете во Елте Центар – Вашиот Центар за се!

Елте Центар се наоѓа на ул.Скопска бр.7 во Кочани

elte centar otvoranje novi (2)
Нашиот нов бренд

Елен Пет

Во понудата можете да најдете голем избор на поводници, градници и околувратници, крветчиња, транспортери, садови за храна и вода, играчки за вашите миленици и потребните работи за одржување на хигиената од водечкиот светски бренд Ferplast Italy.

0 +
Задоволни клиенти
0 +
Квалификувани вработени
0 +
Производи

Квалитетна и брза услуга

Навремена и брза достава до посакуваната локација

Производи со загарантиран квалитет и одлични цени

Сопствен Сервис